Trimite e-mail | Printeaza
Politic
25.01.2013

Valeriu Streleţ: Afirmaţiile liderului PD referitoare la faptul că PLDM ar intercepta convorbirile telefonice ale politicienilor din Republica Moldova sunt false

Valeriu Streleţ: Afirmaţiile liderului PD referitoare la faptul că PLDM ar intercepta convorbirile telefonice ale politicienilor din Republica Moldova sunt false

În contextul afirmaţiilor calomnioase, lansate de liderul  democrat şi preluate de mijloacele de informare în masă, vicepreşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, preşedintele fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleţ, face următoarele precizări.

După ce în cadrul emisiunii ”Ediție Specială” de la un post de televiziune, deputatul liberal, Valeriu Munteanu, a vorbit despre necesitatea demiterii tuturor celor care, într-un fel sau altul, au fost implicați în tăinuirea incidentului de la vânătoarea din Pădurea Domnească, Valeriu Streleţ a menționat că este de acord cu acest lucru și că se vehiculează inclusiv faptul că, în seara zilei de 23 decembrie, despre această situație cunoștea și Mihai Ghimpu.

Ulterior, în pauza dintre filmări, discuțiile au continuat despre cum poate fi demonstrat acest lucru. Streleţ a menționat atunci că  poate fi verificat ușor, dacă Mihai Ghimpu a fost telefonat în seara zilei de 23 decembrie de către șeful Agenției ”Moldsilva”, Ion Lupu (fără a cunoaște conținutul convorbirii telefonice), solicitând de la operator registrul apelurilor telefonice.

Este regretabil faptul că această discuție a fost transformată de către mercenarii de la PD și PL în speculații despre ”interceptarea ilegală a convorbirilor telefonice”.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus