Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2013-01-24/politzist-invinuit-de-maltratare-28199.html
Data: Jan 24, 2013 (12:52)

Poliţist învinuit de maltratare

Procurorii din Cahul îl învinuiesc pe ofiţerul operativ de sector al postului de poliţie Slobozia Mare al Comisariatului de Poliţie Cahul că ar fi bătut crunt un lucrător de la o benzinărie.

Potrivit procurorilor, în iulie 2012, poliţistul aflându-se pe teritoriul unei staţii PECO a fost rugat de victimă să nu oprească automobilul la intrarea în benzinărie.

Sectoristul însă ar fi luat la pumni bărbatul, care a fost transportat şi internat la spital. În urma examinării medico-legale s-a stabilit că victimei i-au fost cauzate multiple leziuni corporale, fracturi ale coastelor şi oaselor nazale.

Procuratura raionului Cahul a înaintat un demers Ministrului Afacerilor Interne prin care a solicitat suspendarea activităţii învinuitului din organele afacerilor interne până la pronunţarea sentinţei definitive pe acest caz.

Procurorii au finalizat urmărirea penală pe cazul dat şi recent au expediat cauza penală în instanţa de judecată pe faptul depăşirii atribuţiilor de serviciu cu aplicarea violenţei, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.