Trimite e-mail | Printeaza
Politic
21.01.2013

Marian Lupu a dispus convocarea Parlamentului în ședință extraordinară, în ziua de marți, 22 ianuarie 2012

Marian Lupu a dispus convocarea Parlamentului în ședință extraordinară, în ziua de marți, 22 ianuarie 2012

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Marian Lupu, a dispus, conform normelor regulamentare, convocarea Parlamentului în ședință extraordinară, în ziua de marți, 22 ianuarie 2012.

Decizia șefului Parlamentului survine urmare a cererii în acest sens, depusă și înregistrată astăzi de către 34 de deputați ai PCRM. Astfel, pe agenda ședinței de mâine figurează subiectele formării Comisiei privind revocarea Președintelui Parlamentului Republicii Moldova și, doi, Proiectul de hotărâre privind revocarea Dlui Marian Lupu din funcția de Președinte al Parlamentului. Cel de-al treilea subiect propus de către solicitanți, privind revocarea din funcție a Prim-vicepreședintelui Parlamentului, nu este inclus pe ordinea de zi, deoarece, conform procedurilor de inițiere a acestor inițiative, contravine prevederilor legislației în vigoare.

Ședința extraordinară a Parlamentului Republicii Moldova din 22 ianuarie 2013 va începe la ora 11.00, la Palatul Republicii, informează un comunicat al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (1)

 

Sus