Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
07.01.2013

Procuratura Generală a dezmințit că procurorul general a împușcat mortal un tânăr de 34 de ani, la o vânătoare de mistreți

 Procuratura Generală a dezmințit că procurorul general a împușcat mortal un tânăr de 34 de ani, la o vânătoare de mistreți

Procuratura Generală respinge în mod categoric calomniile manipulative, nefondate și grave aduse de Sergiu Mocanu la persoana Procurorului General, Valeriu Zubco care nu sunt altceva decît aberații lipsite de probe și temei.

Pe data de 23 decembrie 2012, un bărbat în vîrstă de 34 de ani a fost rănit la o partidă de vînătoare de mistreți autorizată în pădurea din preajma satului Călinești. În rezultatul rănii provocate în urma împușcăturii, peste două zile, bărbatul a decedat în spital.

Pe acest caz, Procuratura raionului Fălești a declanșat o cauză penală în baza articolului -lipsirea de viață din imprudență- din Codul penal, fiind numite o serie de acțiuni de urmărire penală pentru elucidarea celor întîmplate. A fost efectuată expertiza medico-legală a cadavrului, actualmente procurorii fiind în așteptarea rezultatelor celorlalte expertize dispuse pe acest caz, și anume: expertiza balistică, traseologică și histologică, necesare pentru investigarea obiectivă și multilaterală a acestei crime.

Între timp procurorii au identificat persoana care este bănuită de producerea împușcăturii, urmînd ca pînă la finele acestei luni, toate acțiunile de urmărire penală să fie finalizate și expediate spre competentă soluționare în instanța de judecată.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus