Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
12.12.2012

Mai multe puncte de trecere a frontierei sunt blocate

Serviciul Vamal şi Poliţia de Frontieră avertizează cetăţenii depre dificultăţile de circulaţie pe drumurile din proximitatea punctelor de trecere a frontierei, din cauza zăpezii şi a rafalelor puternice de vânt.

Avînd în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile înregistrate astăzi, 12 decembrie 2012 anunţăm că în nordul ţării, căile de acces la punctele de trecere Costeşti-Stînca, Briceni-Rossoşani, Criva -Mămăliga, Medveja-Zelionaia şi Grimăncăuţi-Vaşkivţi sunt anevoioase. Cetăţenilor, care şi-au planificat traversarea frontierei prin punctele de trecere nominalizate, se recomandă folosirea altor puncte de trecere, dislocate în această direcţie.

Totodată, Serviciul Vamal şi Poliţia de Frontieră vine cu unele recomandări către participanţii la traficul transfrontalier, în cazul plecării sau tranzitării Ucrainei sau României, de a-şi dota unităţile de transport cu toate cele necesare pentru a nu face cale întoarsă de la frontieră.

Activitatea celor 5 posturi vamale nu este sistată, iar colaboratorii vamali din toate posturile vamale asigură şi în continuare accesul mijloacelor de transport în perimetrul punctelor de trecere a frontierei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus