Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
07.12.2012

Iarmarocul caritabil de iarnă 2012

Iarmarocul caritabil de iarnă 2012

Cea de-a şaisprezecea ediţie a Iarmarocului Caritabil de Iarnă se va desfăşura sîmbătă, 8 decembrie, de la ora 10:00 pînă la ora 16:00 în Pavilionul 1 al Centrului Internaţional de Expoziţie, MoldExpo. Anul acesta au fost invitate de a participa la eveniment numeroase misiuni diplomatice, organizaţii internaţionale şi de caritate, reprezentanţi ai business-ului local precum şi talentaţi maeştri de artizanat.

Iarmarocul Caritabil de Iarnă este organizat în fiecare an de către Clubul Internaţional de Femei din Moldova şi este unul dintre cele mai populare evenimente din ţară. Toţi cei care vin au ocazia să meargă într-o călătorie în jurul lumii fără să părăsească oraşul – avînd prilejul să guste bucătărie internaţională şi băuturi variate ale ţărilor reprezentate la eveniment. Deasemnea pot fi cumpărate gustări şi suvenire în timp ce are loc un program de divertisment interesant şi se poate participa la o tombolă cu premii valoroase şi deosebite. Îl puteţi chiar vizita şi pe Santa Claus în sătucul lui, iar banii colectaţi de pe urma evenimentului vor fi folosiţi pentru cauze nobile şi de caritate din Moldova.

La tombola de anul acesta puteţi cîştiga bilete de avion cu destinaţia Chişinău – Istanbul, un Ipad, cine în cele mai vestite restaurante ale oraşului, vin şi alte băuturi tradiţionale din diferite ţări, sesiuni de spa, cosmetică de calitate superioară, obiecte frumoase pentru casa d-voastră, abonamente la săli de sport, lecţii de golf, jucării, cărţi şi multe, multe altele. Biletele pentru tombolă pot fi cumpărate în timpul Iarmarocului la preţul de doar 10 lei.

Clubul Internaţional de Femei din Moldova fost format în 1997 şi adună femei din diferiţe ţări şi de diferite culturi pentru care obiectivul principal este prietenia, interacţiunea socilă şi filantropia. De regulă, membrele Clubului Internaţional de Femei din Moldova organizează cel puţin două evenimente majore de caritate pe an, precum Iarmarocul Caritabil de Iarnă şi Seara de Artă care are loc primăvara. Scopul acestor evenimente este de a colecta fonduri pentru a-i asista pe cei nevoiaşi din Moldova, accent punîndu-se pe femei şi copii. Toate membrele Clubului activează în bază de voluntariat şi toţi banii colectaţi sînt alocaţi în scopuri caritabile. În urma evenimentului de anul trecut s-au colectat 35.000 de dolari care au făcut posibilă sprijinirea a 12 proiecte. În total în decurs de 15 ani de activitate, Clubul a reuşit să colecteze mai mult de 240.000 de dolari ce au fost folosiţi pentru o varietate de proiecte în întreaga Moldovă. În 2011 la Iarmarocul Caritabil de Iarnă au fost prezeţi mai mult de 40 de participanţi printre care se numărau misiunile diplomatice, organizaţiile internaţionale, organizaţii locale de caritate, meşteri artizani şi reprezentanţi ai comunităţii de business din Moldova şi mai mult de 7000 de vizitatori.

Beneficiarul principal al Iarmaroculul Caritabil de Iarnă de anul acesta este organizaţia CCF Moldova (Child Community, Family Moldova) care va deschide o creşă socială în Tiraspol pentru a preveni abandonarea copiilor în instituţii şi separarea părinţilor social vulnerabili de la copiii lor. Creşă socială va oferi 10 – 12 locuri pentru copii de la 4 luni pînă la 3 ani, oferind astfel părinţilor, de obicei mame singure fără sprijinul financiar şi din partea familiei posibilitatea de a reveni la muncă şi de a-şi asigura existenţa. Pentru mai multe informaţii referitor la CCF Moldova vă rugăm să vizitaţi site-ul www.ccfmoldova.org.
Clubul Internaţional de Femei din Moldova va finanţa deasemenea cu banii rămaşi proiecte mai mici ce vor beneficia femeile şi copiii din Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus