Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
05.12.2012

Tânărul suspectat de dublul omor din Federația Rusă și anunțat în căutare internațională a fost încătușat de poliția din Cahul

Potrivit MAE, un tânăr moldovean, de 18 ani, este suspectat că și-ar fi omorât tatăl și un amic al acestuia cu un ciocan. Crima a avut loc ieri, în localitatea Belozerovo, regiunea Odințovo, iar reținerea acestuia a avut loc grație unei conlucrări eficiente cu forțele de ordine din federația Rusă.

Potrivit cercetărilor, cele două victime, cu vârste de 52 și 55 de ani și suspectul, toți trei  originari din  raionul Cahul, se aflau în Rusia la muncă. Oameni legii presupun că,  bărbații aveau relații ostile de o perioadă mai îndelungată de timp, iar în nopatea de 3 spre 4 noiembrie, suspectul s-ar fi răzbunat pe ei în timp ce aceștia dormeau, lovindu-i cu un ciocan în diverse regiuni ale corpului. În aceeași noapte, tânărul s-ar fi întors în Moldova, coprurile bărbaților fiind depistate ieri, în jurul orei 16.00.
Pe corpurile neînsuflețite ale bărbaților au fost depistate semne de moarte violentă.

Actualmente, tânărul este cercetat penal și riscă până la 20 ani de privațiune de libertate sau detențiune.
Deoarece este cetățean al RM, tânărul nu va fi extrădat în Federația Rusă, organele de drept din Rusia urmând să remită toate materialele poliției din Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus