Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-11-27/trei-tinere-au-fost-impuse-sa-se-prostitueze-in-turcia-femeia-care-lea-traficat-ishi-ispasheshte-dej-27412.html
Data: Nov 27, 2012 (11:46)

Trei tinere au fost impuse să se prostitueze în Turcia, femeia care le-a traficat îşi ispăşeşte deja pedeapsa în închisoare

Procuratura Buiucani a investigat un caz de trafic de fiinţe umane şi a demonstrat în instanţa de judecată că, în perioada lunii ianuarie 2004, inculpata a recrutat trei tinere care se aflau într-o situaţie financiară dificilă. Aceasta le promitea victimelor că vor munci în Turcia în calitate de menajere.

Femeia le-a perfectat victimelor actele necesare pentru plecare, iar acestea ajunse la locul destinaţiei erau exploatate sexual într-un hotel din Turcia şi prestau astfel de servicii până nu întorceau stapânilor suma de bani pentru care erau vândute.

Inculpata în vărstă de 29 ani care anterior a mai fost condamnată pentru o infracţiune analogică va face 12 ani de închisoare în penitenciar de tip închis, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.