Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
26.11.2012

Trei funcţionari de la Primăria Chişinău vor fi demişi

Trei funcţionari de la Primăria Chişinău vor fi demişi

Primăria municipiului Chişinău informează că angajatul Direcţiei Cultură, Victor Sava, care la finele săptămânii trecute a fost surprins de reporterii unui post de televiziune în stare de ebrietate la postul său de muncă, a fost eliberat din funcţie. În această dimineaţă funcţionarul a depus cerere de concediere. Victor Sava de profesie este arhitect şi a activat în cadrul Direcţiei Cultură începând cu anul 1992, în calitate de inspector pe monumentele de arhitectură.

Menţionăm că astăzi primarul general al Chişinăului, Dorin Cihrtoacă, a solicitat ca 3 angajaţi ai unor subdiviziuni municipale - Victor Sava, Vasile Ungureanu şi Dumitru Stoicev să fie eliberaţi din funcţie. Aceştia activează în cadrul Direcţiei Cultură, Direcţiei Generale Arhitectură, Urbanism şi Relaţii Funciare şi Direcţia Generală Locativ-Comunală şi Amenajare.

Dacă Sava a fost surprins în stare de ebrietate la locul de muncă, Ungureanu este suspectat că ar fi implicat într-un caz de corupţie, iar Stoicev ar fi implicat în eliberarea frauduloasă a unor acte. Primarul Dorin Chirtoacă a cerut conducătorilor subdiviziunilor vizate să-i demită pe cei 3 funcţionari.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus