Trimite e-mail | Printeaza
Politic
14.11.2012

Şefa Misiunii OSCE în Moldova a găzduit în Tiraspol întâlnirea negociatorilor principali din partea Moldovei şi Transnistriei

Şefa Misiunii OSCE în Moldova a găzduit în Tiraspol întâlnirea negociatorilor principali din partea Moldovei şi Transnistriei

Şefa Misiunii OSCE în Moldova, Ambasadoarea Jennifer Brush, a găzduit astăzi în Tiraspol întâlnirea negociatorilor principali din partea Moldovei şi Transnistriei, Nina Ştanschi şi Eugen Carpov, în contextul procesului de reglementare transnistreană.

„Salutăm întrevederile regulate între negociatorii principali pentru a discuta chestiunile proeminente. Ţinând cont de frecvenţa întâlnirilor între ambele părţi, sunt personal convinsă de angajamentul lor în identificarea unei soluţii pentru aceste chestiuni,” a spus Ambasadoarea Brush la finele întrevederii între Ştanschi şi Carpov.

În timp ce s-a aflat în Tiraspol, Ambasadoarea Brush de asemenea l-a vizitat pe Vitaliy Eriomenco, un om de afaceri din Moldova, deţinut în Tiraspol, care se plânge de probleme grave de sănătate. Ambasadoarea Brush a chemat autorităţile Transnistrene să asigure respectarea drepturilor omului, şi a menţionat că Misiunea OSCE va continua să monitorizeze cazul lui.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus