Trimite e-mail | Printeaza
Economie
08.11.2012

Programul de sporire al calificării managerilor „Moldova-Germania"

Centrul de Formare Continuă din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la Programul de sporire al calificării managerilor „Moldova-Germania”.

Stagiu de o lună de zile în Germania este  structurat pe 3 domenii: Iniţierea afacerii – accesul la piaţa germană este facilitat prin contacte directe de afaceri; Întreprinderea ca şcoală – discuţiile de specialitate în întreprinderi contribuie la cunoaşterea unor exemple de bună practică din Germania; Management-Traininguri – competenţele individuale de management sunt dezvoltate prin training-uri adaptate necesităţilor participanţilor.

Participanţii la Program vor fi selectaţi în urma unui interviu de prezentare. Premise obligatorii pentru selectarea candidaţilor sunt: experienţă de muncă de minimum 3 an;  poziţie de manager la întreprindere;  vârsta cuprinsă între 25 şi 40 ani;    cunoașterea limbii engleze sau germane (în dependenţă de grupa solicitată); interese comerciale bine determinate pentru Germania.
 
Interviul de selectare a candidaţilor pentru completarea grupelor pentru anul 2014 se va desfăşura în perioada 13-16 noiembrie 2012.

Cheltuielile pentru stagiu sunt finanțate de Ministerul Economiei şi Tehnologiilor al Republicii Federative Germania (BMWi). În Germania, fiecare participant va primi o bursă de circa 400 euro, va fi asigurat cu cazare şi alimentare (dejun şi prânz).

Informaţii suplimentare şi înscriere pentru participare la numerele de telefon
(022) 23-32-86 sau (022) 23-52-94.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus