Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-11-08/forumul-regional-al-tinerilor-antreprenori-27185.html
Data: Nov 8, 2012 (20:15)

Forumul regional al tinerilor antreprenori

În perioada 9 – 11 noiembrie a.c. Winrock Moldova, cu suport financiar din partea Fundaţiei „Argidius” şi în colaborare cu Asociaţia Femeilor de Afaceri(AFA) din municipiul Bălţi organizează la Bălţi un Forum regional al tinerilor antreprenori. Evenimentul are drept scop susţinerea şi promovarea tinerilor antreprenori  din regiunea de nord a ţării prin dezvoltarea capacitaţilor de  afirmare şi consolidarea  eforturilor în crearea de parteneriate pentru o mai bună integrare în mediul de afaceri şi se va desfăşura în incinta Teatrului National „Vasile Alecsandri”. La eveniment vor participa circa 50 de antreprenori, din partea de nord a ţării, dar şi din alte regiuni, care îşi vor prezenta afacerile dintr-un spectru larg de activităţi economice - de la creşterea plantelor decorative, producerea produselor alimentare, prelucrarea lemnului, comerţ, până la prelucrarea digitală a imaginilor şi producerea combustibilului din biomasă.

În paralel cu alte evenimente, pe parcursul perioadei Forumului se va desfăşura expoziţia „START & GROW!” („Lansează-te şi dezvoltă-te!”) în care vor fi expuse produsele şi serviciile participanţilor dintre antreprenori.  Un alt eveniment important ce va avea loc în cadrul Forumului este concursul ideilor de afaceri, care va desemna trei câştigători ce vor primi granturi Winrock în echipament pentru lansarea ulterioară a afacerilor. Mai urmează a fi menţionate încă două concursuri - „Cel mai prezentabil stand expoziţional„ şi „Cea mai bună prezentare a afacerii(produsului), precum şi prezentările publice de măiestrie profesională în domenii precum designul vestimentar şi frizeria.