Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-11-01/expozitzia-internatzionala-specializata-moldconstruct-home-se-desfashoara-in-perioada-14-noiembrie-l-27084.html
Data: Nov 1, 2012 (19:39)

Expoziţia internaţională specializată MoldConstruct HOME se desfăşoară în perioada 1-4 noiembrie la Moldexpo

În perioada 1-4 noiembrie a.c., la MOLDEXPO se desfăşoară în premieră Expoziţia Internaţională Specializată de proiecte arhitecturale, soluţii de design, materiale de construcţii, tehnologii şi echipamente pentru o casă modernă - MoldConstruct HOME.

În cadrul ediţiei de debut a MoldConstruct Home peste 40 de companii din Moldova, România şi Ucraina vor etala la standuri şi în spaţiile exterioare o gamă vastă de servicii şi produse în cadrul a două saloane tematice:  Salonul de arhitectura şi construcţii şi Salonul de design interior şi decor.

Oferta participanţilor în Salonul de arhitectura şi construcţii va acoperi următorul registru tematic:  Proiecte arhitecturale; Sisteme de inginerie şi echipamente termice; Ferestre, faţade, porţi, automatică; Tehnică de iluminat si accesorii electrice; Tehnologii de economisire a energiei; Materiale de finisare; Vila.

În cadrul salonului  Design interior şi decor expozanţii vor propune Soluţii de design; Ceramică; Tehnică sanitară şi interioare pentru sala de baie; Podele; Tapete; Uşi, lacăte şi accesorii; Vopsele şi lacuri, echipamente şi instrumente pentru vopsit;  Elemente de interior.

Specialiştii în domeniu vor prezenta noi materiale de finisaj şi vor demonstra utilizarea acestora în cadrul unor masterclasuri unde sunt invitaţi toţi doritorii.