Trimite e-mail | Printeaza
Economie
18.10.2012

Guvernul a aprobat Planul de acţiuni pentru soluţionarea problemelor existente şi ameliorarea situaţiei social-economice a municipiului Bălţi în anii 2012 – 2014

Planul prevede crearea condițiilor pentru dezvoltarea durabilă, sporirea eficienţei patrimoniului public, îmbunătăţirea calităţii infrastructurii de transport, creşterea eficienţei energetice în sectorul rezidenţial, eficientizarea consumului de apă, descentralizarea financiară, susţinerea populaţiei şi dezvoltarea socială a municipiului Bălţi.

Pezent la ședință, Primarul de Bălți, Vasile Panciuc a mulțumit tuturor instituțiilor care au contribuit la perfectarea Planului, menționînd că acesta reprezintă doar primul pas în demararea unei activități ample de modernizare a mun.Bălți și soluționarea problemelor stringente cu care acesta se confruntă. La propunerea Prim-ministrului, Planul va conține un punct distinct cu referire la activitatea CET-Nord. Totodată, Premierul a menționat că Guvernul va acorda atenție și altor unități administrativ-teritoriale, prin elaborarea și implementarea planurilor de dezvoltare pe termen lung și a poiectelor de interes național.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus