Trimite e-mail | Printeaza
Politic
27.09.2012

Vlad Filat a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farid Muhamedșin

Vlad Filat a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farid Muhamedșin

Prim-ministrul Vlad Filat a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farid Muhamedșin. Farid MuhamedȘin, a spus că vizita Prim-ministrului în Federaţia Rusă a dat un nou impuls relațiilor bilaterale, care au cunoscut o nouă etapă de dezvoltare, informează un comunicat al Guvernului.

Ambasadorul a menționat că Federația Rusă este interesată în aprofundarea colaborării cu Republica Moldova și este disponibilă să investească în proiecte comune de dezvoltare.

În cadrul întîlnirii s-a vorbit şi despre vizita pe care Prim-ministrul o va efectua la Yalta, în perioada 27-28 septembrie, 2012. Premierul a menționat că participarea sa la Reuniunea Consiliului Şefilor de Guvern CSI este o bună oportunitate pentru dezvoltarea relaţiilor la nivel bilateral şi multilateral.

Prim-ministrul a mulțumit Ambasadorului Federației Ruse pentru contribuția adusă la organizarea vizitei în Federația Rusă, care s-a desfășurat în perioada 10-12 septembrie, 2012, subliniind că aceasta a fost una productivă și care a dus la consolidarea relațiilor moldo-ruse.

Totodată, Premierul a menționat că există perspective bune pentru dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre cele două state.

cuvinte-cheie: Farid | Muhamedșin | Vlad | Filat

Comentarii (0)

 

Related news

Sus