Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-09-09/marian-lupu-intreprinde-o-vizita-in-ungaria-26340.html
Data: Sep 9, 2012 (22:39)

Marian Lupu întreprinde o vizită în Ungaria

Președintele Parlamentului Republicii Moldova,  Marian Lupu, efectuează, în perioada 9-11 septembrie 2012, o vizită la Budapesta la invitația Președintelui Adunării Naționale a Ungariei, László Kövér.

La Budapesta Președintele Parlamentului și membrii delegației vor avea întrevederi cu Președintele Ungariei, János Áder, cu Președintele Adunării Naționale a Ungariei, László Kövér, cu Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orbán, cu Ministrul Afacerilor Externe al Ungariei, János Martonyi, și cu Președintele Comisiei afaceri externe a Adunării Naționale a Ungariei, Mihaly Balla.
Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Marian Lupu, și membrii delegației, vor avea o întîlnire și cu reprezentanții diasporei moldovenești din Ungaria.

Din componența delegației fac parte deputații Nae-Simion Pleșca, vicepreședintele Comisiei mediu și schimbări climatice, membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Ungaria, Gheorghe Brega, membru al Comisiei protecție socială, sănătate și familie.