Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
26.08.2012

Mai mulţi cetăţeni ai R. Moldova au decedat într-un accident rutier în regiunea Kaluga, Federaţia Rusă

Ieri, la 25 august 2012, în regiunea Kaluga din Federaţia Rusă a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un microbuz din Republica Moldova. Conform informaţiilor preliminare de care dispune MAEIE, microbuzul implicat în accident, cu numere de înmatriculare în Hînceşti, Republica Moldova, transporta pasageri pe ruta Chişinău – Moscova. La momentul accidentului, în microbuz se aflau 12 persoane, dintre care 6 au decedat, restul fiind spitalizate în una din instituţiile medicale din regiunea Kaluga. Numărul moldovenilor morţi în accidentul de ieri din Rusia a ajuns la şapte, după ce un bărbat a decedat aseară la spital.

MAEIE nu dispune de informaţii privind identitatea victimelor. Totodată, Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă întreprinde acţiuni necesare în vederea identificării victimelor accidentului şi acordării asistenţei necesare.

După obţinerea informaţiilor suplimentare de la autorităţile de specialitate ale Federaţiei Ruse pe marginea accidentului, MAEIE va reveni cu detalii.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus