Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
16.08.2012

Un tînăr de 19 ani a fost recent condamnat la 25 ani de închisoare

Un tînăr de 19 ani din raionul Teleneşti a fost recent condamnat la 25 ani de închisoare pentru 5 capete de acuzare, printre care: omor, viol, satisfacerea poftei sexuale în forme perverse, furt şi păstrarea ilegală a substanţelor narcotice fără scop de înstrăinare.

Procuratura raionului Teleneşti a prezentat în instanţa de judecată probe care au demonstrat că în decembrie 2011, tînărul a pătruns în casa unei femei şi i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, în urma cărora victima a decedat. În continuare, inculpatul a violat-o, apoi a săvîrşit cu ea un raport sexual în formă perversă.

Tot la finele anului 2011, inculpatul a patruns în gospodăriile a doi consăteni de unde a sustras bunuri materiale şi bani, cauzînd părţilor vătămate daune în sumă de 7500 lei.

Procurorii informează că, în cadrul percheziţiei la domiciliul inculpatului, au fost depistate 8,37 grame de marijuana, pe care acesta le păstra fără scop de înstrăinare, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus