Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
13.08.2012

Un barbat și-a împușcat nora

Angajaţii Comisariatului de Poliţie din Taraclia au reţinut un bărbat, suspectat de comiterea unei crime. Graţie operativităţii poliţiştilor, bănuitul a fost localizat şi reţinut la mai puţin de o oră, după acest tragic incident.

Sâmbătă, aproximativ în jurul orei 19:30, bărbatul născut în anul 1949, neangajat în câmpul muncii, a efectuat câteva împuşcături dintr-o armă cu ţeavă lisă, deţinută legal, în direcţia norei sale.

Potrivit Ministerului de Interne, în urma plăgilor provocate în regiunea pieptului, femeia, născută în anul 1978, a decedat pe loc. Potrivit martorilor, care au şi anunţat poliţia, cei doi s-ar fi certat anterior, iar conflictul a continuat şi în stradă.

Bărbatul, bănuit de comiterea crimei, a fost reţinut pentru 72 de ore. Mai mult, de la faţa locului au fost ridicate suficiente probe, care ar putea demonstra vinovăţia acestuia.

Procuratura Taraclia a iniţiat deja o cauză penală, în baza art. 145 al Codului penal – „Omor intenţionat”. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă pedeapsă cu privaţiune de libertate de la 12 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Poliţia cercetează în continuare cazul pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus