Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-08-10/familiile-celor-decedatzi-vor-primi-cite-5-mii-lei-pentru-organizarea-funeraliilor-26017.html
Data: Aug 10, 2012 (10:24)

Familiile celor decedaţi vor primi cîte 5 mii lei pentru organizarea funeraliilor

Grupul de lucru interministerial, în comun cu grupul de lucru instituit de Preşedintele raionului Ungheni, au întreprins acţiuni prompte de ajutorare a rudelor celor decedaţi în organizarea funeraliilor, precum şi a persoanelor care au suferit în urma tragicului accident rutier. 

Astfel, din subvenţiile Fondului Republican de Susţinere Socială a Populaţiei au fost acordate şi deja transferate în teritoriu familiile celor decedaţi cîte 5 mii lei pentru organizarea funeraliilor. În total, în acest sens a fost alocate 100 mii lei.

De asemenea, Compania Naţională de Asigurări în Medicină a transferat în avans Spitalului din Ungheni 400 mii lei pentru acoperirea cheltuielilor de tratament a persoanelor care au suferit în urma accidentului.

Amintim, ca zece oameni și-au pierdut viața, în urma accidentului rutier, produs în raionul Ungheni. Printre morți este și șoferul autocarului.