Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-08-10/bronz-pentru-moldova-la-campionatul-mondial-de-taekwondo-26023.html
Data: Aug 10, 2012 (15:58)

Bronz pentru Moldova la campionatul Mondial de taekwondo

Simion Furdui,  reprezentantul Clubului Sportiv Central al Armatei (CSCA) a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de taekwondo, categoria juniori, care se desfăşoară în perioada 6-13 august în Ottawa, Canada.
 
Sportivul in varsta de 17 ani a evoluat la proba individuală  sparring, versiunea International Taekwon-do  Federation (ITF).
 
Potrivit şefului interimar al Clubului Sportiv Central al Armatei,  Ionuţ Tănase, toţi cei şapte sportivi care participă la competiție din partea Moldovei fac parte din cadrul CSCA.  Lotul este antrenat de ofiţerul Armatei Naţionale Iurie Spătaru.  “ Noi am detaşat la campionatul din acest an sportivi bine pregătiţi, printre care şi campionii europeni Nicolae Căpăţînă şi Victor Culeac. Am certitudinea că se vor întoarce acasă cu mai multe medalii”, a declarat Tănase.
 
Campionatul Mondial  la taekwondo se desfăşoară în fiecare an.  La ediția din acest an participă circa 200 de sportivi din peste 20 de ţări, informează un comunicat al Ministerului Apărării.