Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
08.08.2012

Serviciului Vamal vine cu o solicitare către cetăţenii care îşi planifica trecerea frontierei cu Români să se deplaseze prin alte puncte de trecere a frontierei

În noaptea de 7-8 august, în jurul orelor 1:50 la Biroul Vamal Leuşeni-Albiţa s-a produs un incendiu, fiind afectate de flăcări clădirile temporare auxiliare, amplasate la pista de ieşire - autoturisme.

În teren au intervenit pompierii cu 3 autospeciale de intervenţie, care au luptat cu flăcările mai mult de o oră.  În condiţii de vînt, incendiul s-a extins pe o  suprafaţă de 15x20m din acoperişul de protecţie al pistei de trecere a autoturismelor, dar a afectat şi patru ghişee de control. În urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit, iar inspectorii supravegherii de stat a măsurilor împotriva incendiilor urmează să stabilească circumstanţele şi cauza izbucnirii acestuia.

 

În timpul producerii incendiului au fost afectate construcţiile amplasate la pista de ieşire autoturisme, iar alte pagube materiale nu au fost înregistrate .

În acest context, activitatea la pista de ieşire din ţară a fost sistată, traficul pasagerilor fiind reluat în decurs de jumătate de oră. Reiterăm că, conducerea Serviciului Vamal, Poliţia de Frontieră şi Serviciul de Informaţii şi Securitate au depus tot efortul în comun cu echipele de intervenţie pentru a proteja viaţa şi sănătatea cetăţenilor.

Serviciului Vamal vine cu o solicitare către cetăţenii care îşi planifica trecerea frontierei cu România, în dependenţă de situaţie, să se deplaseze prin alte puncte de trecere a frontierei la hotar cu România.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus