Trimite e-mail | Printeaza
Politic
02.08.2012

Nicolae Timofti a întreprins o vizită la Baza militară de instruire de la Bulboaca

Nicolae Timofti a întreprins o vizită la Baza militară de instruire de la Bulboaca

Președintele Republicii Moldova, Comandantul Suprem al Forțelor Armate, Nicolae Timofti,  a întreprins astăzi, 2 august a.c., o vizită de lucru la Baza militară de instruire de la Bulboaca a Brigăzii 2 de infanterie motorizată.

În cadrul vizitei, președintele Timofti a urmărit o prezentare privind misiunea, structura și scopul Brigăzii și Bazei militare de instruire de la Bulboaca și s-a familiarizat cu procesul de instruire și condițiile de executare a serviciului de către militarii Armatei Naționale.

De asemenea, șeful statului a vizitat poligonul de tragere și cantina de campanie, și a inspectat depozitele de muniții pentru a vedea în ce condiții se păstrează patrimoniul militar.

Totodată, președintele Timofti a discutat cu studenții Academiei Militare a Forțelor Armate, care urmează un curs de instruire la Baza militară de la Bulboaca a Brigăzii 2 de infanterie motorizată.

Nicolae Timofti a fost însoțit în această vizită de lucru de către ministrul adjunct al Apărării, Igor Panfile, informează  Serviciul de presă al Preşedinţiei Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus