Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-07-27/costul-estimativ-al-lucrarilor-de-reparatzie-a-drumului-de-legatura-dintre-portzile-orashului-shi-in-25873.html
Data: Jul 27, 2012 (14:19)

Costul estimativ al lucrărilor de reparaţie a drumului de legătură dintre „Porţile Oraşului" şi intrarea în localitatea Sângera este de 37 milioane lei

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, împreună cu Ministrul Transporturilor, Anatol Şalaru au inspectat astăzi şantierul de construcţie a drumului de legătură dintre Aeroport şi „Porţile Oraşului". Lucrările sunt finanţate de către Primăria municipiului Chişinău şi Guvern.

Potrivit lui Dorin Chirtoacă, municipalitatea contribuie cu 20 milioane lei pentru reparaţia drumului, care presupune intervenţia pe tronsonul de la Aeroport până la podul din or. Sângera, inclusiv iluminarea integrală a drumului.

La rândul său, Anatol Şalaru a menţionat că Guvernul asigură lucrările de reabilitare a porţiuni de drum dintre Aeroport şi „Porţile Oraşuilu", care  vor costa circa 17 milioane lei şi vor dura până la 15 august curent.