Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
23.07.2012

Limitarea temporară a circulaţiei mijloacelor de transport de mare tonaj pe drumurile din municipiul Chişinău

Primăria municipiului Chişinău informează că pe timp de caniculă va limita provizoriu circulaţia mijloacelor de transport de mare tonaj pe drumurile din municipiu. Măsura este aplicată în scopul prevenirii deteriorării asfaltului pe drumurile publice, în condiţiile temperaturilor ridicate. O dispoziţie în acest sens a fost semnată de viceprimarul de Chişinău, Vladimir Coteţ.

Astfel, în cazul în care vor fi înregistrate temperaturi ale aerului de peste 30ºC, va fi interzisă circulaţia transportului de mare tonaj (greutate de peste 20t) pe căile de acces din beton asfaltic din municipiu, între orele 11.00 şi 18.00.

Ţinând cont de restricţiile provizorii stabilite, Direcţia transport public şi căi de comunicaţie va elibera agenţilor economici autorizaţii pentru circulaţia mijloacelor de transport de tonaj mare.

Restricţiile instituite nu se referă la mijloacele de transport de călători, de produse alimentare şi de materiale, necesare pentru prevenirea sau înlăturarea situaţiilor excepţionale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus