Trimite e-mail | Printeaza
Externe
20.07.2012

MAE român a suplimentat numărul secţiilor de votare din străinătate, de la 150 la 301

 MAE român a suplimentat numărul secţiilor de votare din străinătate, de la 150 la 301

Ministerul de externe de la Bucureşti a anunţat, miercuri seară, suplimentarea numărului secţiilor de votare din străinătate pentru referendum, acestea ajungând la 301, faţă de 150 anunţate în 12 iulie.

"În urma centralizării propunerilor primite de la ambasadele şi oficiile consulare ale României, precum şi de la reprezentanţi ai comunităţilor româneşti din străinătate, Ministerul Afacerilor Externe a suplimentat cu 151, până la 301 numărul secţiilor de votare.

Evaluarea a ţinut cont de posibilităţile tehnice (sediu, comunicaţii etc.) şi de personal, pentru organizarea secţiilor de votare în condiţiile legii, inclusiv obţinerea acordului ţărilor de reşedinţă.

Lista este disponibilă pe pagina de internet a MAE, în secţiunea „Referendum 2012” şi poate fi accesată AICI.

Lista suplimentară completează secţiile de votare din cadrul misiunilor diplomatice comunicate în data de 12 iulie 2012", se arată într-un comunicat al MAE.

în Republica Moldova vor fi 14 secţii de votare, dintre care trei la Chişinău şi câte una la Ungheni, Căuşeni, Hânceşti, Ialoveni, Orhei, Nisiporeni, Călăraşi, Cantemir şi Soroca.

cuvinte-cheie:

Comentarii (1)

 

Sus