Trimite e-mail | Printeaza
Politic
11.07.2012

Vlad Filat a avut astăzi o întrevedere cu Stefan Fule, Comisar European pentru Extindere şi Politică de Vecinătate

Vlad Filat a avut astăzi o întrevedere cu Stefan Fule, Comisar European pentru Extindere şi Politică de Vecinătate

Întrevederea a avut loc în cadrul celei de-a IX-a Conferinţe Internaţionale "Drumul european al Georgiei - UE şi vecinii săi europeni", care are loc la Batumi, Georgia.

Părţile au făcut un schimb de opinii privind relaţiile moldo-comunitare, trecînd în revistă ultimele evoluţii în ceea ce priveşte implementarea agendei europene a Republicii Moldova şi perspectivele de avansare a ţării noastre pe această cale.
Stefan Fule a remarcat progresele Republicii Moldova în promovarea reformelor şi a reiterat deplina susţinere a Comisiei Europene pentru ţara noastră în consolidarea statului de drept şi apropierea de standardele europene, în vederea realizării obiectivului major de integrare europeană.

Prim-ministrul a exprimat gratitudine pentru sprijinul constant oferit de Comisia Europeană, în mod special mulţumindu-i personal Comisarului FULE pentru atitudinea pe care o are faţă de Republica Moldova. Premierul a dat asigurări privind cursul ireversibil al integrării europene al ţării noastre, exprimîndu-şi speranţa că acest obiectiv va fi atins cît de curînd posibil, iar cetăţenii Republicii Moldova vor beneficia din plin de valorile europene, anunță Serviciul de presă al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus