Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-07-11/este-lansat-concursul-privind-premiul-csi-pentru-realizari-in-domeniul-calitatzii-produselor-shi-ser-25681.html
Data: Jul 11, 2012 (13:26)

Este lansat concursul privind Premiul CSI pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor 2013

În statele-membrele CSI este anunţată ediţia a IV-a a Concursului privind Premiul CSI pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor.

Decizia respectivă a fost luată la şedinţa jubiliară a 41-a a Consiliului Interstatal de Standardizare Metrologie şi Certificare ale ţărilor CSI (or. Almatî,  23-24 mai 2012).

Organizaţiile autohtone interesate trebuie să prezinte cererile de participare la Concurs pînă la 1 octombrie 2012 la Secretariatul Comisiei, format pe lîngă Ministerul Economiei (mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale, 1, telefon de contact 250-676, 250-678).

Pentru obţinerea informaţiei utile şi documentelor necesare (Regulamentul şi Modul de desfăşurare a Concursului privind Premiul CSI pentru realizări în domeniul calităţii produselor şi serviciilor) puteţi accesa  pagina Web al Consiliului Interstatal de Standardizare (www.easc.org.by)

Rezultatele Concursului vor fi anunţate la finele anului 2013.


Laureaţii Concursului vor fi decernaţi cu simboluri şi diplome respective, precum şi dreptul de utilizare pe parcursul de trei ani a emblemei Premiului CSI în scopuri de publicitate.

Informaţia privind învingătorii Concursului va fi plasată pe paginele web al Consiliului Interstatal de Standardizare (www.easc.org.by) şi a Ministerului Economiei (www.mec.gov.md).