Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
07.07.2012

Vlad Filat a adresat astăzi un mesaj de compasiune Premierului Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev

Prim-ministrul Vlad Filat a adresat astăzi un mesaj de compasiune Premierului Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, în legătură cu tragicele evenimente ce au avut loc în ţinutul Krasnodar şi  accidentul rutier din Ucraina.

În mesaj, Premierul spune că, cu durere în inimă a aflat că urmare a cataclismelor naturale din ţinul Krasnodar zeci de persoane au decedat, dar şi au fost aduse pagube materiale importante, anunță Serviciul de presă al Guvernului.

„În acelaşi timp, alături de Dvs., împărtăşim durerea în legătură cu decesul mai multor cetăţeni ai Federaţiei Ruse, în accidentul rutier în regiunea Cernigovscaia, Ucraina. Poporul Republicii Moldova este alături de Dvs. în aceste momente grele. Transmiteţi rudelor şi apropiaţilor celor care au avut de suferit, susţinerea şi compasiunea noastră sinceră”, se mai spune în mesajul semnat de Vlad Filat.

Peste 100 de persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă în inundaţiile cauzate de ploi abundente în sud-vestul Rusiei. Potrivit Itar-Tass, cel mai afectat a fost Krîmskul, o zonă rurală, în care predomină casele fără etaj, iar nivelul apei s-a ridicat până 7 metri.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus