Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
29.06.2012

Bursa Parlamentară Internaţională (IPS) a Bundestag-ului German 2013

Bursa Parlamentară Internaţională (IPS) a Bundestag-ului German 2013

Bundestagul German împreună cu universităţile din Berlin vă invită şi în anul 2013 să participaţi la programul Bursa Parlamentară Internaţională la Berlin. Programul va dura de la 1 martie pînă la 31 iulie 2013.

Bundestagul oferă tinerilor specialişti talentaţi din Republica Moldova posibilitatea de a cunoaşte în cadrul acestui program sistemul parlamentar german şi de a acumula exerienţă practică privind activitatea parlamentară. Toţi participanţii vor primi o bursă precum şi cazare gratuită la Berlin.

Costurile de călătorie vor fi restituite, informează un comunicat de presă alAmbasadei Germane.

Pentru participare la acest program pot aplica tineri şi tinere din Republica Moldova, care vor să se angajeze în ţara de origine activ pentru valorile fundamentale ale democraţiei, sînt absolvenţi ai instituţiilor superioare de învăţămînt, s-au născut după 28.02.1983 şi au cunoştinţe foarte bune de limbă germană.

Dosarele se depun la Ambasada Germană Chişinău pînă la 31 iulie 2012.

Informaţii detaliate despre procedura de aplicare şi selectare a candidaţilor precum şi despre dosar pot fi preluate de pe pagina de internet:
http://www.bundestag.de/ips
Persoana de contact din cadrul Ambasadei Germane este doamna Polina Ojog (Tel. 22 200 600, e-mail:pr-100@chis.diplo.de).

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus