Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-06-27/dorin-chirtoaca-participa-la-forumul-primarilor-de-la-beijing-china-25515.html
Data: Jun 27, 2012 (22:45)

Dorin Chirtoacă participă la Forumul Primarilor de la Beijing, China

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, întreprinde în această perioadă o vizită oficială în China, unde participă la Forumul Primarilor, care se desfăşoară în Beijing, cu genericul „Dezvoltarea durabilă a oraşelor”.

La reuniune sunt prezenţi, de asemenea, primarii oraşelor din Washington, Copenhaga, Budapesta, Riga, Minsk, Tel Aviv-Yafo, Bangkok, Tirana, Colombo, Busan etc.

Astăzi, la începutul reuniunii, primarul de Chişinău a ţinut un discurs în care s-a referit la dezvoltarea durabilă a municipiului Chişinău. În zilele următoare, Dorin Chirtoacă  va avea o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai unor companii chineze de investiţii din domeniul managementului deşeurilor regenerabile şi a transportului, dar şi cu conducerea administraţiei locale din Beijing.

Vizita primarului general în China are loc la invitaţia omologului său din Beijing, Guo Jinlong. Dorin Chirtoacă va reveni la Chişinău pe data de 6 iulie, anunță un comunicat al Primăriei.