Trimite e-mail | Printeaza
Politic
26.06.2012

Nicolae Timofti participă la lucrările Summit-ului Organizatiei de Cooperare la Marea Neagră

 Nicolae Timofti participă la lucrările Summit-ului Organizatiei de Cooperare la Marea Neagră

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, participă în această după amiază la lucrările Summit-ului Organizatiei de Cooperare la Marea Neagră. La reuniune participă șefi de state și prim-miniștri din aproape toate țările-membre, între care președintele Georgiei, Mihail Saakașvili, cu care președintele Timofti va avea o întrevedere bilaterală în cursul acestei zile, președintele Serbiei, Tomislav Nicolic, președintele României, Traian Băsescu și președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev.

Nicolae Timofti are programat un discurs în cadrul reuniunii, în care va vorbi despre importanța unor proiecte regionale de care este interesată Republica Moldova, în special fiind vorba despre implementarea unui Memorandum pentru Dezvoltarea Șoselei de Centură a Mării Negre și Căilor Maritime.

Țara noastră pune mare preț pe eficiența Organizatiei de Cooperare la Marea Neagră, care va dezvolta în anii următori proiecte de infrastructură de transport, prelungirea spre Est a magistralelor europene și construcția unor conducte pentru transportul petrolului și a gazelor naturale, relatează Serviciul de presă al Președinției.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus