Trimite e-mail | Printeaza
Politic
25.06.2012

Marian Lupu efectuează o vizită oficială în Republica Belarus

Marian Lupu efectuează o vizită oficială  în  Republica Belarus

În perioada 24-26 iunie 2012 Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Marian Lupu, efectuează o vizită oficială  în  Republica Belarus, la invitația Președintelui Consiliului Republicii al Adunării Naționale a Republicii Belarus, Anatoly Rubinov, și a Președintelui Camerei Reprezentanților a Adunării Naționale a Republicii Belarus, Vladimir Andreicenko. Din componența delegației parlamentare moldovenești fac parte deputații Ion Balan, Gheorghe Brega și Mihail Poleanschi.

La Minsk Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Marian Lupu, și membrii delegației vor avea o întrevedere cu Președintele Consiliului Republicii al Adunării Naționale a Republicii Belarus, Anatoly Rubinov, și Președintele Camerei Reprezentanților a Adunării Naționale a Republicii Belarus, Vladimir Andreicenko.

După întrevedere va avea loc ceremonia de semnare a Acordului de cooperare dintre Parlamentul Republicii Moldova și Adunarea Națională a Republicii Belarus.

Delegația parlamentară moldovenească va depune o coroană de flori la Complexul Memorial din Piața Victoriei a capitalei belaruse.

Programul vizitei prevede o întrevedere cu Mihail Miasnikovici, Prim-ministru al Republicii Belarus.

Deputații moldoveni vor vizita, de asemenea, Asociația de Producție ”Minskii Traktornîi Zavod”, alte obiective economice și culturale din Belarus, informează Serviciul de presă al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus