Trimite e-mail | Printeaza
Economie
08.06.2012

Ministerul Economiei lansează Concursul privind selectarea investitorului pentru crearea Centrului de Expoziţii şi Comerţ „Moldova” în Federaţia Rusă

Ministerul Economiei lansează Concursul privind selectarea investitorului pentru crearea Centrului de Expoziţii şi Comerţ „Moldova” în Federaţia Rusă

Ministerul Economiei anunță despre lansarea Concursul privind selectarea investitorului pentru crearea Centrului de Expoziţii şi Comerţ „Moldova” în Federaţia Rusă (Moscova). Concursul se va desfăşura între 11 iunie - 17 august 2012, şi va fi organizat în conformitate cu Regulamentul cu privire la organizarea concursului şi Caietul de sarcini.
 
La concurs pot participa persoane fizice şi juridice din Republica Moldova precum și persoanele fizice şi juridice străine cu capital integral privat.
 
Pentru a participa la concurs este necesar de prezentat un șir de documente: cererea de participare la concurs, în care se indică oferta de preţ a participantului, informaţia privind experienţa investitorului şi proiectele de succes realizate de acesta pe parcursul ultimilor 10 ani, schiţă de proiect privind reparaţia capitală a Pavilionului nr. 10 şi proiectul programului investiţional privind dezvoltarea Pavilionului cu indicarea, valorii estimative a investiţiilor planificate în aceste scopuri, a termenelor de realizare şi destinaţiei lor, scrisoare de garanţie bancară care confirmă faptul că participantul la concurs dispune sau garantează creditarea unei sume de cel puţin 10 milioane de dolari SUA ce poate fi folosită pentru efectuarea reparaţiei capitale a Pavilionului, emisă de către o bancă comercială înregistrată în Republica Moldova sau de către o sucursală a unei bănci comerciale străine din în ţările UE sau CSI, precum și un șir de alte documente.
 
Documentele pentru participare la concurs pot fi depuse la Ministerul Economiei până la data de 27 iulie 2012. Selectarea câștigătorului va fi efectuată de către Comisia de Concurs din care fac parte 14 membri, președintele căreia este viceministrul Economiei, Octavian Calmâc. Membrii Comisiei sunt reprezentanții instituțiilor publice, arhitecți și experți în domeniul businessului expozițional.
 
Comisia va determina câștigătorii concursului în baza următoarelor criterii: capacitatea financiară a investitorului, programul investiţional privind reparaţia capitală a Pavilionului, schiţă de proiect care va reflecta soluţia tehnică propusă pentru efectuarea reparaţiei capitale a Pavilionului, schiţă de proiect, care va specifica termenele de realizare a lucrărilor de reparaţie capitală a Pavilionului, ș.a.
 
Anunțul de lansare a Concursului privind selectarea investitorului pentru crearea Centrului de Expoziţii şi Comerţ „Moldova” în Federaţia Rus va fi publicat săptămâna viitoare în Monitorul Oficial.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus