Trimite e-mail | Printeaza
Economie
24.05.2012

Companiile din domeniul producerii şi comercializării de vinuri din Republica Moldova sunt invitate la Expoziţia Internaţională Specializată „WinExpo Ucraina” şi „WineTech Ucraina”

Companiile din domeniul producerii şi comercializării de vinuri din Republica Moldova sunt invitate la Expoziţia Internaţională Specializată „WinExpo Ucraina” şi „WineTech Ucraina”

Potrivit Serviciul de presă MIEPO, în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2012, la Centrul Internațional de Expoziții din Kiev, va avea loc a II-a Expoziție Internațională Specializată ”WinExpo Ucraina” și ”WineTech Ucraina”. La eveniment sunt invitate companiile din Republica Moldova cu sfera de activitate din domeniul industriei vinului.

Evenimentul oferă posibilitate promovării brandurilor și produselor de vin moldovenești pe piața internațională, extinderea pieței de desfacere, dar și stabilirea relațiilor comerciale cu alte companii din domeniu.

În cadrul expoziției ”WinExpo Ucraina” vor fi prezentate vinuri de producție internațională, vinuri de brand și vinuri de amatori, vinuri spumante, vinuri de fructe, expoziție specializată de brandy, stocuri de vin, accesorii de vin, publicații de specialitate, viticultura și echipamente pentru vinificație și magazine specializate de vin.
În cadrul programului ”Wine & Spirit Expert” se va desfășura: Concursul Internațional de degustare ” Wine & Spirit Expert”;       Conferința Internațională de marketing ”Strategia de marketing și promovare a produselor alcoolice”; Forumul Internațional al vinificatorilor; Decernarea premiilor ”Vinificatorul anului 2012” și ”Top manager din industria alcoolului 2012”.

Proiectele expoziționale se vor derula concomitent cu expoziția ”World Food Ucraina”, care va crește considerabil numărul de vizitatori din domeniul de afaceri și consumatori.

Grupul țintă al evenimentului sunt reprezentanții de stat, reprezentanții companiilor și organizațiilor internaționale, misiunilor diplomatice acreditate în Ucraina, agenții economici din domeniul viticulturii, industriei vinului, distribuitorii, comercianții, reprezentanții companiilor de investiții, managerii de restaurante și magazine specializate, agențiile de publicitate, reprezentanții mass media și desigur consumatorii.

Organizatorii preconizează peste 8000 de vizitatori la eveniment.

Pentru informații suplimentare: www.expodessa.com

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus