Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-05-14/suspendarea-traficului-rutier-pe-shos-munceshti-25031.html
Data: May 14, 2012 (18:50)

Suspendarea traficului rutier pe şos. Munceşti

Primăria municipiului Chişinău informează despre suspendarea traficului rutier pe şoseaua Munceşti, de la str. Dimineţii până la bd. Decebal, în perioada 15 mai – 21 iulie 2012, în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a apeductului.

Pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează:

Troleibuze:

Rutele nr. 5 şi nr. 20 – în direcţia sectorului Botanica, traseele rutelor se scurtează până la Gara Feroviară.

Autobuze:

Ruta nr. 18 – de la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N. Titulescu, str. Pandurilor, şos. Munceşti şi în continuare pe traseul stabilit; retur – de la şos. Munceşti pe str. Pandurilor, str. Sarmizegetusa, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Rutele nr. 118, 161 şi 171 – de la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N. Titulescu, str. Pandurilor, şos. Munceşti şi în continuare pe traseele stabilite; retur – de la şos. Munceşti pe str. Pandurilor, str. Sarmizegetusa, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 163 – de la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N. Titulescu, str. N. Zelinski, str. Sarmizegetusa şi în continuare pe traseul satabilit; retur – de la str. Sarmizegetusa pe bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe tarseul stabilit.

Ruta nr. 135 – de la bd. Iu. Gagarin – pe bd. Decebal, str. N. Titulescu şi în continuare pe traseul stabilit; retur – de la str. N. Titulescu pe str. N. Zelinski, str. Sarmizegetusa, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin şi în continuare pe tarseul stabilit.

Ruta nr. 120 – de la bd. Iu. Gagarin pe bd. Decebal, str. N. Titulescu, str. Pandurilor, şos. Munceşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.