Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-05-07/dorin-chirtoaca-se-afla-intro-vizita-in-israel-24955.html
Data: May 7, 2012 (18:50)

Dorin Chirtoacă se află într-o vizită în Israel

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, se află, în perioada 6 – 10 mai a.c., în Israel, unde participă la cea de-a 28 Conferinţă Internaţională a Primarilor.

Programul Conferinţei include sesiuni de discuţii, întâlniri cu premierul israelian, Benjaqmin Netanyahu, cu primarii din cele trei mari oraşe din Israel – Ierusalim, Tel Aviv şi Haifa, excursii profesionale şi vizite la locurile istorice din această ţară. Conferinţa la care participă primarul de Chişinău mai vizează aspectele legate de provocările cu care se confruntă şefii adiministraţiilor publice locale, cu accent pe securitatea internă şi aspectele conexe.

Conferinţa Internaţională a Primarilor este un for organizat cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Israelului, Uniunea Autorităţilor Locale şi Consiliul American al Evreilor din toată Lumea. Totodată, este un eveniment exclusiv, în care participanţii au posibilitatea să se cunoască şi să împărtăşească experienţele lor profesionale.