Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
04.05.2012

Jurist din cadrul Primăriei Chişinău învinuit de corupere pasivă

Un angajat al Direcţiei Asistenţă Juridică a Primăriei municipiului Chişinău este bănuit de corupere pasivă în proporţii deosebit de mari. Lilian Lisnic-Răscoală a fost reţinut astăzi în flagrant de către colaboratorii Centrului Anticorupţie în timp ce primea 10 mii de euro.

Juristul bănuit  a fost denunţat de primarul general, Dorin Chirtoacă. Edilul-şef a solicitat Centrului pentru Combaterea Infracţiunilor Economice şi Corupţiei să organizeze un flagrant, astfel încât să fie demonstrată vinovăţia bănuitului. „M-aş bucura dacă în fiecare zi ar fi prinşi cei corupţi, cu probe, astfel încât toate instituţiile să scape de ei", a spus primarul în cadrul unui briefing organizat vineri.

Dorin Chirtoacă susţine că îi avertizează constant pe toţi angajaţii de la Primărie vizavi de corupţie şi neacceptarea acestui fenomen.

Lilian Lisnic-Răscoală este unul din cei 15 jurişti din cadrul Direcţiei Asistenţă Juridică a Primăriei Chişinău şi activează în cadrul instituţiei din anul 2008, informează un comunicat al Primăriei. 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus