Trimite e-mail | Printeaza
Economie
25.04.2012

S-a încheiat concursul de selectare a rezidenţilor în domeniul fabricării producţiei industriale în Zona Antreprenoriatului Liber ”Expo-Business-Chişinău”

S-a încheiat concursul de selectare a rezidenţilor în domeniul fabricării producţiei industriale în Zona Antreprenoriatului Liber ”Expo-Business-Chişinău”

Administraţia Zonei Antreprenoriatului Liber ”Expo-Business-Chişinău”, anunţă despre încheierea concursului de selectare a rezidenţilor Zonei libere în domeniul fabricării producţiei industriale. Pretendentul ce a câştigat concursul a fost întreprinderea cu capital autohton ”DJOFRA-M” S.R.L.

Proiectul investiţional al companiei date prevede fabricarea producţiei orientate la export – plasă confecţionată din fibre de sticlă pentru îndeplinirea operaţiilor de tencuială în domeniul construcţiei şi reparaţiei clădirilor, edificiilor şi altor asemenea obiecte.
Totodată, acesta reprezintă un produs înlocuitor de import, deoarece la moment astfel de producere pe teritoriul ţării nu există. Particularitatea principală a produsului în cauză este armarea sigură şi de calitate a suprafeţelor de tencuială.

Conform condiţiilor concursului volumul investiţiilor pentru realizarea proiectului în cauză va constitui cel puţin 100 mii dolari S.U.A. Numărul locurilor de muncă – circa 24 persoane. Salariul mediu lunar este preconizat la circa 250-450 dolari SUA.

Potrivit Ministerului Economiei, derularea procesului de producere este preconizat pentru trim. III al anului 2012, dar nu mai tîrziu de 12 luni din data încheierii contractului cu Administraţia Zonei libere.

 

cuvinte-cheie: Expo-Business-Chişinău

Comentarii (0)

 

Sus