Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-04-02/promotzie-online-pentru-noile-destinatzii-verona-venetzia-bologna-24597.html
Data: Apr 2, 2012 (12:22)

Promoţie ON-LINE pentru noile destinaţii Verona, Veneţia, Bologna

În perioada 2 – 16 aprilie compania aeriană Air Moldova desfăşoară PROMOŢIA ON-LINE pentru biletele la noile sale curse directe cu destinaţia Italia: Chişinău-Verona, Chişinău-Veneţia, Chişinău-Bologna, efectuate în perioada 4 iulie 2012 – 27 octombrie 2012, oferind pasagerilor 1300 de locuri la un preţ special.

Pe parcursul a celor 14 zile, biletele pentru destinaţiile mai sus menţionate la preţurile atrăgătoare de la 83EUR / într-o direcţie cu toate taxele incluse pot fi procurate doar pe pagina oficială a companiei aeriene Air Moldova www.airmoldova.md. Numărul locurilor pentru fiecare destinaţie este limitat.

Odată cu lansarea noilor rute spre Italia, numărul curselor directe ale transportatorului naţional „Air Moldova” a atins cifra de 22 de destinaţii: Frankfurt, Viena, Istanbul, Antalya, Lisabona, Madrid, Bucureşti, Londra, Atena, Larnaca, Roma, Milan, VERONA, VENEŢIA, BOLOGNA, Paris, DUBLIN, Moscova, Sankt-Petersburg, Soci, Surgut şi Kiev.

La 17 februarie 2012 compania aeriană de stat "Air Moldova" a fost premiată cu o Diplomă Comemorativă pentru realizările sale în domeniul securitaţii aviatice prin decizia Prezidiului Comitetului Interstatal al Aviaţiei (CIA).

Pe 2 februarie 2012, în cadrul unei ceremonii oficiale, compania de stat Air Moldova, învingătoarea în categoria „Favoritul anului” a concursului ”Marca comercială a anului 2011”, a fost premiată obţinând marele premiu ”Mercuriul de Aur” – un merit al întregului colectiv al transportatorului naţional. Acest fapt demonstrează nivelul înalt al serviciilor oferite de către liderul aviaţiei civile din R. Moldova, care va sărbători în ianuarie curent 20 de ani de la înfiinţare.