Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-03-27/compania-air-moldova-va-opera-curse-regulate-spre-dublin-24510.html
Data: Mar 27, 2012 (15:48)

Compania "Air Moldova" va opera curse regulate spre Dublin

Transportatorul aerian naţional compania "Air Moldova" va opera curse regulate spre Dublin începînd din 19 iunie 2012. Zborul spre capitala Irlandei or.Dublin va fi operat cu aeronava modernă de tip Airbus 320 cu o frecvenţă de o cursă pe săptămână, în fiecare zi de marţi până în 4 septembrie 2012.

Costul minim al unui bilet, într-o singură direcţie cu toate taxele incluse, constituie 177 Euro. Copii până 2 ani beneficiază de o reducere* de 90% din tarif, iar copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 12 ani li se oferă o reducere* de 33% din tarif. Tinerii între 12-27 ani care achiziţionează bilete la tariful "Economy Standard" beneficiază de 10% reducere* din tarif. Pasagerii care călătoresc împreună cu familia pot beneficia de pâna la 70% reducere*, la achiziţionarea biletelor la tarifele "Economy Standard" şi "Business".

Pasagerii care doresc să-şi procure bilete la cursa Chişinău-Dublin pot deja să le achiziţioneze de pe pagina web a companiei www.airmoldova.md şi în toate agenţiile de turism autorizate din ţară şi străinătate.

În prezent, lista de curse operate de "Air Moldova" include 20 destinaţii spre Frankfurt, Viena, Istanbul, Antalya, Lisabona, Madrid, Bucureşti, Londra, Atena, Larnaca, Roma, Milan, Verona, Paris, DUBLIN, Moscova, Sankt-Petersburg, Soci, Surgut şi Kiev. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.