Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-03-26/un-tanar-a-fost-condamnat-la-5-ani-de-inchisoare-pentru-ca-a-tamponat-cinci-tineri-doi-dintre-care-a-24484.html
Data: Mar 26, 2012 (16:24)

Un tanar a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru ca a tamponat cinci tineri, doi dintre care au decedat la scurt timp de la incident

Potrivit Serviciului de presă al Procuraturii Generale, într-un accident tragic din or. Străşeni au fost tamponaţi cinci tineri dintre care doi au decedat la scurt timp de la incident.

Potrivit probelor administrate de procurori, la 21.05.2011, un tânăr în stare de ebrietate fiind la volanul automobilului de model „Opel” a tamponat cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 27 de ani care se întorceau de la discotecă.

Tinerii au fost transportaţi de urgenţă la spital, însă doi băieţi care erau în stare critică au decedat la câteva zile de la accident în urma leziunilor grave cauzate.

Prin sentinţa Judecătoriei Străşeni, inculpatul de 27 ani a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de 5 ani.