Trimite e-mail | Printeaza
Economie
26.03.2012

Ridha Tekaia, noul Preşedinte al băncii Mobiasbancă – Groupe Societe Generale

Ridha Tekaia, noul Preşedinte al băncii Mobiasbancă – Groupe Societe Generale

Prim-ministrul Vlad Filat a avut astăzi o întîlnire cu Jean-Francois Myard, Preşedinte al „Mobiasbancă – Groupe Societe Generale”.
Întîlnirea a fost prilejuită de plecarea din funcţie a lui Jean-Francois Myard, care  urmează să preia din aprilie conducerea subsidiarei Societe Generale din Benim.

Jean-Francois Myard a mulţumit Premierului Vlad Filat  pentru deschiderea şi suportul cu care a fost tratat de autorităţi în cei cinci ani de activitate în Moldova. El l-a prezentat pe noul Preşedinte al băncii, Ridha Tekaia, precizînd că acesta deţine o experienţă bogată în domeniul bancar. 

La rîndul său, Ridha Tekaia a spus că este impresionat de ospitalitatea cetăţenilor R. Moldova şi s-a arătat optimist în ceea ce priveşte viitorul „Mobiasbancă” şi al R. Moldova. El a dat asigurări că banca pe o care va conduce va continua să  contribuie la dezvoltarea R. Moldova.

În cadrul întrevederii s-a discutat şi despre Zilele R. Moldova în R. Franţa, care vor fi organizate de către „Mobiasbancă – Groupe Societe Generale” şi Ambasada R. Moldova de la Paris, în lunile iunie şi octombrie, informează Serviciul de presă al Executivului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus