Trimite e-mail | Printeaza
Economie
26.03.2012

Plasarea mijloacelor băneşti în „MMM-2011” nu este supravegheată de către Banca Naţională şi comportă riscuri majore de pierdere a acestora

Plasarea mijloacelor băneşti în „MMM-2011” nu este supravegheată de către  Banca Naţională şi comportă riscuri majore de pierdere a acestora

Potrivit Serviciul de presă al Băncii Naţionale a Moldovei, actualmente, pe teritoriul Republicii Moldova se desfăşoară o amplă campanie publicitară cu privire la funcţionarea unei piramide financiare: „MMM-2011”.

Banca Naţională atenţionează populaţia asupra caracterului ilegal al ofertei de produse şi servicii financiare, care includ atragerea depozitelor sau echivalentelor acestora de la public de către „MMM-2011”. Conform legii, activitatea financiară în cauză poate fi desfăşurată doar de către persoanele juridice care deţin licenţă emisă de Banca Naţională, iar „MMM-2011” nu deţine o astfel de licenţă.

În legătură cu faptul dat, Banca Naţională face un apel către populaţie asupra următoarelor: plasarea mijloacelor băneşti în „MMM-2011” nu este supravegheată de către  Banca Naţională şi comportă riscuri majore de pierdere a acestora.

cuvinte-cheie: BNM

Comentarii (0)

 

Related news

Sus