Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-03-21/in-cadrul-expozi-iei-imobil-moldova-2012-echipa-bcr-chi-inau-va-prezenta-produsele-de-creditare-ipot-24408.html
Data: Mar 21, 2012 (17:48)

În cadrul expoziției “IMOBIL MOLDOVA 2012”, echipa BCR Chișinău va prezenta produsele de creditare ipotecare oferite de bancă

Potrivit directorului executiv al BCR Chisinau, Sorin Andrei, banca va prezenta ofertele sale avantajoase in cadrul expozitiei Imobil Moldova, care se va desfasura in zilele de 22-25 martie la Moldexpo, unde banca va participa cu un stand propriu.

Astfel, în cadrul expoziţiei vizitatorii vor avea oportunitatea să discute cu reprezentanţii BCR Chişinău despre următoarele credite ipotecare oferite de bancă, inclusiv şi condiţiile la care sunt oferite.

Creditul ”Rezidențial BCR” se acordă pe un termen de maximum 25 de ani, cu un avans minim de numai 20% din valoarea investiției, suma maximă oferită fiind de 2 milioane lei. Este una dintre cele mai eficiente soluții de finanțare de pe piață cu cele mai extinse termene de finanțare și cu cea mai largă acoperire a nevoii de finanțare. Rata dobânzii a fost redusă, începând cu 5 martie, până la 11-12.5% în dependență de mărimea contribuției proprii și destinația creditului: procurarea unui bun imobil sau refinanțare.

Creditul ”Rezidențial Extra BCR” se acordă pe un termen de cel mult 25 ani, cu un avans minim de numai 20% din valoarea investiției, suma maximă oferită fiind de 200 mii euro. Este una dintre cele mai atractive oferte de finanțare în lei, atașată la euro, cu o dobândă de numai 9.79% anual.

Creditul ”Prima Casă BCR” se acordă pe un termen de 30 ani, cu un avans minim de numai 5% din valoarea investiției, suma maximă oferită fiind de 40 de mii de euro. Este cea mai atractivă soluție de finanțare oferită de BCR Chișinău, în parteneriat cu Primăria municipiului Chișinău în cadrul programului ”Prima Casă” la o dobândă de numai 9% anual. Peste 100 familii tinere din Chișinău au trecut deja în casă nouă în cadrul acestui program.

Pe parcursul anului 2011 BCR Chişinău a oferit peste 160 de credite pentru casă, atât în lei, cât și atașate la euro.