Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-03-13/socialistul-igor-dodon-vrea-sa-se-int-lneasca-cu-liderul-comuni-tilor-vladimir-voronin-pentru-a-disc-24277.html
Data: Mar 13, 2012 (14:05)

Socialistul Igor Dodon vrea să se întâlnească cu liderul comuniștilor Vladimir Voronin pentru a discuta calea cea mai bună pentru ieșirea din criza politică

Vladimir Voronin a reacţionat la scrisoarea deschisă a liderului socialiştilor Igor Dodon şi a acceptat o întrevedere pentru a discuta pe marginea situaţiei politice din ţară.

Liderul socialiştilor şi cel al comuniştilor urmează să se întîlnească miercuri, 14 martie, la ora 10.00, la sediul central al PCRM.

Amintim că recent Igor Dodon i-a propus lui Vladimir Voronin o întîlnire, pentru “un dialog sincer şi echilibrat”, în cadrul căruia ambele forţe ale opoziţiei să convină asupra unui comportament coerent şi responsabil pentru depăşirea crizei politice din ţară, informează un comunicat al PCRM.


De voturile socialiștilor lui Dodon depinde succesul candidatului AIE, Nicolae Timofti, la alegerile preşedintelui de vineri din Parlament.