Trimite e-mail | Printeaza
Politic
13.03.2012

O delegație a Camerei Deputaților din România va efectua o vizită în R. Moldova

O delegație a Camerei Deputaților din România va efectua o vizită în R. Moldova

În perioada 14-16 martie 2012 o delegație a Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților din România va efectua o vizită în Republica Moldova.

Potrivit programului vizitei deputații români vor participa la ședința plenară a Parlamentului Republicii Moldova și la ședința Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media.

Din componența delegației fac parte deputații Mihai Radan, secretar al Comisiei, Sanda-Maria Ardeleanu, membru al Comisiei comune pentru integrare europeană a Parlamentului României și Parlamentului Republicii Moldova, și Marius Sorin Gondor.

Membrii delegației vor avea întrevederi la Ministerul Educației, la Universitatea Tehnică și la Academia de Științe a Moldovei, vor vizita o serie de instituții culturale din capitală.

Vizita deputaților români la Chișinău se înscrie în contextul pregătirii ședinței Comisiei comune pentru integrare europeană, care a fost constituită în conformitate cu Protocolul de colaborare și parteneriat între Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova, semnat la București la 27 aprilie 2010. Copreședinte al acestei Comisii din partea Republicii Moldova este deputata PL Ana Guțu, informează Serviciul de presă al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus