Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
03.03.2012

Pentru infracţiuni grave trei bărbaţi vor face ani grei de puşcărie

Trei crime grave soldate cu două decese au fost recent investigate de procurorii din Căuşeni.

Unul din incidente s-a produs de  hramul unei localităţi în octombrie 2011. Fiind în stare de ebrietate un bărbat şi-a luat la pumni mama şi a lăsat-o inconştientă în pragul casei.

În urma leziunilor grave femeia a decedat, fiind găsită abia în dimineaţa zilei următoare. Recent, pentru omorul mamei sale, inculpatul de 31 ani a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Potrivit procurorilor, un alt caz de omucidere a avut loc în noiembrie 2011. Din datele acestora reiese că, după ce au consumat alcool în exces, doi bărbaţi s-au luat la ceartă.

Unul i-a aplicat celuilalt câteva lovituri cu un topor, după care l-a înjunghiat cu un cuţit. Victima a decedat pe loc.

Pentru a ascunde urmele crimei, agresorul a aruncat cadavrul victimei în veceul din gospodăria fratelui său.

Pentru acţiunile sale, inculpatul de 46 ani, care anterior a mai fost condamnat îşi va petrece următorii 20 de ani după gratii.

Cel de-al treilea caz investigat de Procuratura Căuşeni a fost o tentativă de omor comisă în decembrie 2010.

Procurorii informează că, după ce trei amici au servit alcool în exces şi au adormit, unul dintre ei l-a stropit pe amicul său care încă dormea cu benzină şi i-a dat foc.

Victima a fost salvată de al treilea camarad, care a reuşit să stingă la timp focul.

Îndată după incident inculpatul de 23 ani a părăsit hotarele ţării, însă a fost reţinut la sfârşitul anului trecut şi condamnat recent la 13 ani de închisoare, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus