Trimite e-mail | Printeaza
Economie
24.02.2012

Carpatair anunta amanarea cu doua luni a lansarii zborurilor Chisinau – Venetia, Roma si Milano

Carpatair anunta amanarea cu doua luni a lansarii zborurilor Chisinau – Venetia, Roma si Milano

Din cauza intarzierii survenite in semnarea acordului privind Spatiul Aerian Comun Republica Moldova -Uniunea Europeana, Carpatair anunta amanarea cu doua luni a lansarii zborurilor dinspre Chisinau spre Venetia, Roma si Milano. Recent, Comisia Europeana a anuntat anumite dificultati de ordin juridic ce tin de acordarea mandatului Comisiei Europene de catre statele membre pentru semnarea acordurilor internationale. Aceste dificultati sunt unele strict de ordin tehnic si urmeaza a fi clarificate in scurt timp, informeaza un comunicat al companiei.

Toti pasagerii Carpatair care si-au facut rezervari pe zborurile publicate vor fi rerutati pe zborul Chisinau -Timisoara si, mai departe, pe conexiunile de zbor catre toate destinatiile disponibile.

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale. Incepand cu 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania. Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 19 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 200 de zboruri/saptamana spre 27 de destinatii din 8 tari.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus