Link direct catre: https://www.interlic.mdhttp://www.interlic.md/2012-02-22/csj-a-remis-la-rejudecare-actziunea-apacanal-chishinau-s-a-impotriva-hotaririi-anpc-prin-care-compan-24087.html
Data: Feb 22, 2012 (11:31)

CSJ a remis la rejudecare acţiunea „Apă-Canal Chişinău” S.A. . împotriva hotărîrii ANPC prin care compania era obligată să instaleze contoare din cont propriu

Prin decizia Curţii Supreme de Justiţie a fost remisă la rejudecare, într-un nou complet de judecată, la Curtea de Apel Chişinău, acţiunea „Apă-Canal Chişinău” S.A. împotriva Hotărîrii Agenţiei Naţionale Pentru Protecţia Concurenţei (ANPC) prin care „Apă-Canal Chişinău” S.A. a fost obligată să instaleze contoare din cont propriu.

Amintim, că la data de 1 februarie 2011, ANPC a emis Hotărîrea prin care „Apă-Canal Chişinău” S.A. a fost obligată să instaleze contoare din cont propriu.

La rîndul său „Apă-Canal Chişinău” S.A. a atacat Hotărîrea ANPC la Curtea de Apel Chişinău care a admis cererea „Apă-Canal Chişinău” S.A. şi a anulat Hotărîrea ANPC, anunţă Serviciul relaţii publice ANPC.